Jump to contentPhoto

Star Trek анимирана серија - наш производ


12 replies to this topic

#1 -Q-

 

-Q-

  Admin/MakTrek

 • Members
 • 2,962 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje, Macedonia
 

Posted 20 April 2009 - 06:21 PM

Ова е официјалното соопштение на сајтот.

По долги подготовки МакТрек со задоволство може да во го најави најновиот проект на организацијата.
Имено, станува збор за анимирана Star Trek серија, која ја изработуваме ние, сместена во времето на Кирк, Спок и останатите. Една епизода ќе трае по 6-7 минути и ќе се објавуваат на две недели.

Се надеваме дека ќе ви се допадне проектот, а како и сите други така и ние нашата најава ќе ја направиме со трејлер изготвен само за таа намена.
А за да го погледнете трејлерот ќе тркнете на линков.

http://maktrek.org.mk/maktrek2009.htm

Чекам коментари, сугестии и идеи.
Posted Image
Q@maktrek.org.mk - http://www.maktrek.org.mk/
Picard to Q - "I refuse to believe that the afterlife is run by you; the universe is not so badly designed."
ST First Contact - Picard: "They invade our space, and we fall back. They assimilate entire worlds, and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further! And I will make them pay for what they've done!"

Facebook Comments Below ( All comments made with your Facebook account are subject to moderator discretion )

#2 capt. Benjamin Sisko

 

capt. Benjamin Sisko

  Fleet Captain

 • Members
 • 454 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje.Macedonia
 

Posted 20 April 2009 - 10:04 PM

Bravo Bravo Q as always :D

siguren sum deka ke pide perfektno koga ke bide zavrseno :D

:thumbsup:
Macedonian Star Trek fan club - MAKTREK
Conn officer - Mario Orlik
sisko@maktrek.org.mk
www.maktrek.org.mk


----------------------------------------------------
The more things change, the more they stay the same

Posted Image

#3 -Q-

 

-Q-

  Admin/MakTrek

 • Members
 • 2,962 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje, Macedonia
 

Posted 24 April 2009 - 06:58 AM

Фала Сиско, денеска се надевам ќе биде онлајн првата епизода па ќе кажете што мислите. :)
Posted Image
Q@maktrek.org.mk - http://www.maktrek.org.mk/
Picard to Q - "I refuse to believe that the afterlife is run by you; the universe is not so badly designed."
ST First Contact - Picard: "They invade our space, and we fall back. They assimilate entire worlds, and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further! And I will make them pay for what they've done!"

#4 Divich

 

Divich

  Commander of Starfleet

 • Members
 • 2,706 posts
 • Gender:Male
 • Location:NCC-1701E but also often in Skopje Macedonia
 

Posted 24 April 2009 - 05:09 PM

Фала Сиско, денеска се надевам ќе биде онлајн првата епизода па ќе кажете што мислите. :)

Ова ми звучи некако неодредено. Дај нешто поконкретно. :)

il-parait-que-tous-les-gouts-sont-dans-l

Ad eundum quo nemo ante iit
 


#5 -Q-

 

-Q-

  Admin/MakTrek

 • Members
 • 2,962 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje, Macedonia
 

Posted 24 April 2009 - 07:00 PM

Ова ми звучи некако неодредено. Дај нешто поконкретно. :)


http://maktrek.org.m... Of Days 01.htm

Еве поконкретно...

Па да чујам забелешки. :)

Откако ви е прикажана првава епизода, ако некој има идеи за прича, слободно нека ми пушти преку порака или тука и наравно ако се уклапа во мојата замисла што ја имам ќе ја тераме.

Edited by -Q-, 24 April 2009 - 07:01 PM.

Posted Image
Q@maktrek.org.mk - http://www.maktrek.org.mk/
Picard to Q - "I refuse to believe that the afterlife is run by you; the universe is not so badly designed."
ST First Contact - Picard: "They invade our space, and we fall back. They assimilate entire worlds, and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further! And I will make them pay for what they've done!"

#6 capt. Benjamin Sisko

 

capt. Benjamin Sisko

  Fleet Captain

 • Members
 • 454 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje.Macedonia
 

Posted 25 April 2009 - 06:53 AM

http://maktrek.org.m... Of Days 01.htm

Еве поконкретно...

Па да чујам забелешки. :)

Откако ви е прикажана првава епизода, ако некој има идеи за прича, слободно нека ми пушти преку порака или тука и наравно ако се уклапа во мојата замисла што ја имам ќе ја тераме.


Bravos :thumbup:

Mene licno mi se dopagja :)
Macedonian Star Trek fan club - MAKTREK
Conn officer - Mario Orlik
sisko@maktrek.org.mk
www.maktrek.org.mk


----------------------------------------------------
The more things change, the more they stay the same

Posted Image

#7 bozint

 

bozint

  Master Chief Petty Officer

 • Members
 • 65 posts
 • Gender:Male
 • Location:Space....just chillin
 

Posted 04 May 2009 - 05:28 PM

Одлично е Q, баш ме интересира како ќе се одвива понатаму. Браво!

#8 -Q-

 

-Q-

  Admin/MakTrek

 • Members
 • 2,962 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje, Macedonia
 

Posted 04 May 2009 - 09:46 PM

Се надевам нема да разочараме. :)

Фала иначе.
Posted Image
Q@maktrek.org.mk - http://www.maktrek.org.mk/
Picard to Q - "I refuse to believe that the afterlife is run by you; the universe is not so badly designed."
ST First Contact - Picard: "They invade our space, and we fall back. They assimilate entire worlds, and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further! And I will make them pay for what they've done!"

#9 Divich

 

Divich

  Commander of Starfleet

 • Members
 • 2,706 posts
 • Gender:Male
 • Location:NCC-1701E but also often in Skopje Macedonia
 

Posted 06 May 2009 - 07:01 AM

Ајде Q, чекаме втор дел.

il-parait-que-tous-les-gouts-sont-dans-l

Ad eundum quo nemo ante iit
 


#10 -Q-

 

-Q-

  Admin/MakTrek

 • Members
 • 2,962 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje, Macedonia
 

Posted 06 May 2009 - 12:18 PM

Во оваа индустрија, прво се прикажува пилот епизодата. Ако критиките се добри, (како во случајов) куќата која ја прикажува серијата треба да потпише договор со авторот и да ја откупи серијата.

Ја на рачун уште неам ништо. :)
Posted Image
Q@maktrek.org.mk - http://www.maktrek.org.mk/
Picard to Q - "I refuse to believe that the afterlife is run by you; the universe is not so badly designed."
ST First Contact - Picard: "They invade our space, and we fall back. They assimilate entire worlds, and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further! And I will make them pay for what they've done!"

#11 Divich

 

Divich

  Commander of Starfleet

 • Members
 • 2,706 posts
 • Gender:Male
 • Location:NCC-1701E but also often in Skopje Macedonia
 

Posted 06 May 2009 - 02:44 PM

Ќе ти дадам јас тебе рачун ференги еден. :thumbsdown:

il-parait-que-tous-les-gouts-sont-dans-l

Ad eundum quo nemo ante iit
 


#12 -Q-

 

-Q-

  Admin/MakTrek

 • Members
 • 2,962 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje, Macedonia
 

Posted 06 May 2009 - 04:13 PM

Ќе ти дадам јас тебе рачун ференги еден. :thumbsdown:


Хехе. :ferengi:

Ќе биде и наскоро вториот дел.

Edited by -Q-, 06 May 2009 - 04:14 PM.

Posted Image
Q@maktrek.org.mk - http://www.maktrek.org.mk/
Picard to Q - "I refuse to believe that the afterlife is run by you; the universe is not so badly designed."
ST First Contact - Picard: "They invade our space, and we fall back. They assimilate entire worlds, and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further! And I will make them pay for what they've done!"

#13 capt. Benjamin Sisko

 

capt. Benjamin Sisko

  Fleet Captain

 • Members
 • 454 posts
 • Gender:Male
 • Location:Skopje.Macedonia
 

Posted 07 May 2009 - 09:46 PM

Хехе. :ferengi:

Ќе биде и наскоро вториот дел.


So zadovlostvo cekame :D
Macedonian Star Trek fan club - MAKTREK
Conn officer - Mario Orlik
sisko@maktrek.org.mk
www.maktrek.org.mk


----------------------------------------------------
The more things change, the more they stay the same

Posted ImageReply to this topic  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users