Star Trek Online MMORPG
Posted 24 April 2006 - 05:29 PM
Значи играва е он-лајн (гарант ќе бара пеколна конекција), бираш лик женски или машки од некоја од расите од федерацијата (на почеток само од Федерацијата, а викаат ќе ги додале другите ако се тргне како што треба) и едноставно од нула, живееш негов живот, негова кариера во ѕвездената флота. Замислите Bridge Commander ама во живо со други луѓе на мостот кои имаат свои милсења, постапки рефлекси...
Викаат ќе имало катаљарда планети на кои ќе можел твојот лик да живее со целосно разработени графички планети и огромни градови автентични на Стар Трек, а за бродови да не збориме.
Имаше некои две информации за коа ке ја пуштат - една беше летово 2006 во јули прво тестирање , а друга е дека им требаат 2 и пол години земајки во предвид дека почнале на проектот во Јуни 2005.
Знам дека нема да се плаќа како World of Warcraft туку дека ќе има некја мала месечна субскрипција!
Не знам за другите ама ја едвај чекам, секој кој го интересира нешто или има некоја добра плус информација нека повели!

Posted 24 April 2006 - 05:57 PM
немам други информации за играва освен тие што ги кажа чкаља, али знам дека сигурно ќе бидам Andorian - Chief Security/Tactical
Posted 25 April 2006 - 02:38 AM
Ни јас незнам што би бил. Пошто тешко дека Борг ќе може да бидам, тогаш бирам Клингонец.
Posted 25 April 2006 - 05:28 AM
Posted 25 April 2006 - 12:27 PM
Posted 25 April 2006 - 12:42 PM

Еве и една слика.
Posted 25 April 2006 - 01:19 PM
A znaes sto se desi so drugite forumi kade sto se drzea striktno do topicot??
Posleden post im e Noemvri 2005!!!
I imam edna zamerka do tebe!!! Sekoj topic e ustvari tema na muabet, i nekogas e interesno malce da se zabega od temata da se zbori nesto okolu toa!
Posted 25 April 2006 - 04:22 PM
Nickolov, on Apr 25 2006, 09:38 AM, said:
Ни јас незнам што би бил. Пошто тешко дека Борг ќе може да бидам, тогаш бирам Клингонец.
Abe backo, pa ja pisav deka na pocetokot ke mozes da bides samo Federacija, a Klingoncite kolku sto sum informiran ne se seuste vo Federacijata, tuku u nekoj vid na sojuznistvo so nea. Taka da zal mi e ama malce tesko da bides Klingonec
Ja na primer bi se stavil tactcal officer posto ne se uletuvam deka dobivanje komanda nad brod ke bide lesno na igrava.

Posted 25 April 2006 - 04:29 PM
Не забегуваме од темата според мене затоа што за играва нема многу што да се зборува пошо нема многу информации на нет за неа
Posted 26 April 2006 - 10:50 AM
Walk softly and carry a big gun.
We must become the change we want to see in the world
http://www.maktrek.org.mk/
Posted 21 October 2006 - 07:05 AM
CyBorg, on Oct 21 2006, 01:59 PM, said:
На почетокот нема да може да се игра со не-федерациски раси. Сите тие борги, ромуланци, клингонци и остали ќе бидат NPC. Ама подоцна може и нив да ги направат игриви за играчи. А за плаќањето сигурно ќе биде некаде ко WOW, може и малце поефтина.

Sign In »
Register Now!
Help

Add Reply

MultiQuote